Διαμονή - Διαμερίσματα Ιφιγένεια στη Λευκάδα, Νυδρί

Διαμονή

Υπάρχουν τρία κτήρια (Α, Β, Γ) και σε κάθε κτήριο υπάρχουν τέσσερα διαμερίσματα διαφορετικού τύπου το κάθε ένα. Κάθε κτήριο έχει μια μεγάλη πισίνα με το Jacuzzi της καθώς και ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία.

Τα καταλύματα είναι ευάερα και ευήλια. Τα έπιπλα και η διακόσμηση είναι απλά, μοντέρνα και έχουν την καλύτερη ποιότητα. Έχουμε υψηλού επιπέδου κατάλυμα, ώστε όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν άνετα κρεβάτια με κομοδίνα και ωραία φώτα, μεγάλη ντουλάπα, τραπέζι με καρέκλες για δείπνο στο εσωτερικό (για τα μεγάλα διαμερίσματα) και τραπέζι με καρέκλες για δείπνο έξω στη βεράντα / μπαλκόνι .

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν κλιματισμό και τηλεόραση LCD. Όλα τα διαμερίσματα έχουν μοντέρνα μπανιέρα/ ντους και τουαλέτα. Όλες οι κουζίνες είναι πλήρως εξοπλισμένες με ψυγείο, 2/4 εστίες μαγειρέματος (ανάλογα με το μέγεθος του διαμερίσματος), νιπτήρες και ντουλάπια, αποροφητήρα, μαγειρικά σκεύη, κ.λπ.

Διαμέρισμα για δυο άτομα (No 4 – 25 τ.μ.)

Το διαμέρισμα για δυο άτομα (No 4 – 25 τ.μ.) είναι το μονόχωρο στούντιο, επίσης, στον δεύτερο όροφο και αποτελείται από ένα μεγάλο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι, με μεγάλη ντουλάπα, τηλεόραση, air condition, ντους, WC και μικρή κουζίνα,. Διαθέτει μπαλκόνι με ωραία θέα.

Διαμέρισμα για τρία άτομα (No 3 – 45 τ.μ.)

Διαμέρισμα για τρία άτομα (No 3 – 40 τ.μ.) βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και αποτελείται από ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μεγάλη ντουλάπα, με τηλεόραση και air condition.

Διαμέρισμα για τέσσερα άτομα (No 2 – 65 τ.μ.)

Διαμέρισμα για τέσσερα άτομα (No 2 – 65 τ.μ.) είναι η σουίτα στον πρώτο όροφο και αποτελείται από ένα μεγάλο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μεγάλη ντουλάπα με τηλεόραση και air condition.

Διαμέρισμα για πέντε άτομα (No 1 – 70 τ.μ.)

Διαμέρισμα για πέντε άτομα (No 1 – 70 τ.μ.) είναι το διαμέρισμα στο ισόγειο, κατάλληλο για 5 ενήλικες ή 4 ενήλικες και 2 παιδιά έως 12 ετών.

Το άλλο μας κατάλυμα

Ανακαλύψτε τα διαμερίσματα και τα στούντιο στο Νυδρί